hits

er el sigaretter farlig?

er wl sigaretter farlige? 

det spørs på hva du ser som farlig. el sigaretter er farlig til en viss grad. ser du på el røyk i forhold til vanlig røyk så ser du en vesentlig forskjell med tanke på alle stoffer i vanlig røyk.

- el røyk har kun nikotin og noen e-stoffer i seg. ja, el sigaretter er også kreftfremkallende, men det er ikke i like stor grad som tobakk. hvis du ser på innholdet i på tobakks røyken så ser du både parfyme og neglelakkfjerner. så da kan man jo bare tenke seg selv. jeg vil hvertfall håpe på og tro at el sigaretter er bedre enn vanlige. det er jo ikke sunnt å røyke uansett, det vet jo alle. men hva er best å gjøre hvis du først trenger den nikotinen da? 

Bilderesultat for er el røyk farlig

- hva tror dere? er el sigaretter farlig sammenlignet med tobakks røyk? 

- Sara-Linn <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sara-Linn

Sara-Linn

21, Trøgstad

hei! jeg er ei jente på 21 år, som bor i Trøgstad. jeg er veldig glad i å ta bilder, og er veldig glad i å filme også. jeg er glad i å blogge, så her kan det komme alt fra min hverdag, til et bibelvers, en vits og akkurat det jeg tenker på. dere vil også få høre mange sterke og tøffe historier fra både meg, og folk jeg har fått kontakt med, eller kjenner veldig godt. håper du liker bloggen min, og gi gjerne en kommentar ;) snakkes! :)

Kategorier

Arkiv