hits

Anbefaling og slakting av kattemat til kattunger

Kattemat! Hva slags for burde man gi og ikke gi til kattepusen sin? Her er den beste og dårligste kattematen jeg har prøvd. 


Matmons: dette er den beste kattematen jeg har prøvd. Denne har jeg hjemme nå. Pusen min blir faktisk mett og får nok næring og det er veldig deilig å legge merke til. 


Friskies: denne kattematen er dårlig på både å gjøre pusekatten mett og næringsinnhold. Jeg ga denne til pusen min i starten fordi den virka Bra og den hadde ikke så store biter. Jeg så fort at det var et dårlig valg. Når hun ble litt eldre så slutta ho å vokse så mye. Da skjønte jeg at det var noe galt. Pluss at hun var hele tiden sulten og gikk i kassa og bæsja nesten hele tiden. 

- har du katt? 

- hva er ditt favoritt fór? 

- har du noen tips til nye katteeiere?

- Sara-Linn ❤

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sara-Linn

Sara-Linn

21, Trøgstad

hei! jeg er ei jente på 21 år, som bor i Trøgstad. jeg er veldig glad i å ta bilder, og er veldig glad i å filme også. jeg er glad i å blogge, så her kan det komme alt fra min hverdag, til et bibelvers, en vits og akkurat det jeg tenker på. dere vil også få høre mange sterke og tøffe historier fra både meg, og folk jeg har fått kontakt med, eller kjenner veldig godt. håper du liker bloggen min, og gi gjerne en kommentar ;) snakkes! :)

Kategorier

Arkiv