hits

for barnas skyld?

noe jeg har tenkt på den siste tiden er den nye reklamen til helsedirektoratet.

"vi fjærner snus og røyk emballasje for barnas skyld."

say what? 

hva har de på pakningene da? "røyking dreper" og "røyking skader både deg og dine omgivelser" eller "denne tobbaksvaren er avhengighetsskapende"

hvordan er dette bedre for barna? i tillegg til bilder av mennesker som ligger på sykehus, lik, og syke organer. er det ikke bedre at røyk og snus emballasjen har en historie og et bilde en dette da? jeg har jo levd hele livet mitt med en vanlig røykpakke og snusboks og aldri tatt skade av det? hmm... jeg for min del ser ikke logikken i dette. jeg synes det er trist at det skal være slike bilder over alt og at man ikke kan velge dette selv lenger om man vil skjerme seg fra sånne ting, eller om man vil se dette.Hva er deres mening? Skal man få ha røyk og snus emballasje som det er eller skal man ha disse bildene og "advaslene"

Sara-Linn <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sara-Linn

Sara-Linn

21, Trøgstad

hei! jeg er ei jente på 21 år, som bor i Trøgstad. jeg er veldig glad i å ta bilder, og er veldig glad i å filme også. jeg er glad i å blogge, så her kan det komme alt fra min hverdag, til et bibelvers, en vits og akkurat det jeg tenker på. dere vil også få høre mange sterke og tøffe historier fra både meg, og folk jeg har fått kontakt med, eller kjenner veldig godt. håper du liker bloggen min, og gi gjerne en kommentar ;) snakkes! :)

Kategorier

Arkiv