hits

5 ting om meg

1. jeg er vegetarianer.

ja du leste riktig. nå de siste 2 årene så har jeg vendt meg av smaken av kjøtt, og jeg liker det faktisk ikke lenger. hvor får jeg proteinene mine fra? jo jeg får de fra planter. en av de andre grunnene til at jeg ikke spiser kjøtt, det er at kuer forurenser mer i denne verden enn alle transportmidlene vi bruker til sammen! 

2. jeg ELSKER å lage min egen mat, og å plante maten min selv! 

grunnen til det er at jeg elsker fargene på plantene, og at jeg liker best å vite hva det er i maten min. min kjærlighet til mat er evig <3 jeg elsker også å se på mat videoer og jeg er helt avhengig. 

3. jeg fryser alltid. 

ja jeg fryser hele tiden. jeg er alltid kald, og jeg hater vinter kulda. på sommeren er det mye bedre, og jeg er avhengig av varme. det er så utrolig deilig! å kjenne sola brenner på huden, du ligger ute og blir suuuuper brun mens du ser på deg selv, og ser på skillet på bikinien. (hvis du er som meg da)

4. blir jeg sint så begynner jeg å rydde. 

det er et problem jeg har... når jeg blir sint, så går jeg heller rundt å rydder sint for å få ut frustrasjon isteden for å la det gå ut over andre folk, eller de tingene jeg har rundt meg. jeg har også desverre en uvane med å kaste ting hvis jeg blir alt for sint. 

5. jeg har angst. 

angst er noe som er veldig vanskeig for meg. jeg har blitt mobbet siden jeg var liten, og jeg har aldri hatt noen venner. jeg har hatt en venninde gjennom hele barndommen min, og det er michelle. michelle bye er navnet. på blogg er det missbye.blogg.no hvis du har lyst til å ta en titt innom. anbefales! den jenta har utrolig sterke meninger og en veldig bra blogg. angsten har nå det siste året blitt mye verre på grunn av mye som har skjedd. dette kan jeg fortelle mere om senere.  

Ha en fin dag <3

Sara-Linn <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sara-Linn

Sara-Linn

21, Trøgstad

hei! jeg er ei jente på 21 år, som bor i Trøgstad. jeg er veldig glad i å ta bilder, og er veldig glad i å filme også. jeg er glad i å blogge, så her kan det komme alt fra min hverdag, til et bibelvers, en vits og akkurat det jeg tenker på. dere vil også få høre mange sterke og tøffe historier fra både meg, og folk jeg har fått kontakt med, eller kjenner veldig godt. håper du liker bloggen min, og gi gjerne en kommentar ;) snakkes! :)

Kategorier

Arkiv