hits

alkoholiker del 2 - sprekken min og livet etterpå. -Gjeste Innlegg-

Sprekken min

Da jeg hadde vært hjemme i en måned kom dagen hvor jeg sprakk. Jeg gikk på polet for å kjøpe sprit. Så kom jeg hjem og begynte å drikke igjen. Da jeg hadde drukket halve flasken ringte jeg til en venninne. Hun ba meg om å ringe til den avdelingen jeg var på sist. Jeg gjorde det og de ba meg om å slutte å drikke. Jeg hadde ikke lyst, men etterhvert ble jeg bekymret selv. Jeg gikk på Antabus som gjør at man blir skikkelig dårlig av å drikke alkohol! Pulsen var høy og jeg gikk på badet for å se meg i speilet. Hele ansiktet mitt inkludert øynene mine var rødt. Jeg ringte å fortalte dette til mamma. Hun kom da hjem til meg. Siden jeg ikke ville slutte selv, bestemte hun seg for å tømme ut resten av flasken. Jeg ble sint da, men i ettertid tenker jeg at det var like greit.

 

Livet etterpå

Nå har jeg vært alkoholfri i nesten 2 og 1/2 år og det kommer jeg til å fortsette med. Jeg har jo russug enda og det tror jeg nok kommer til å vare resten av livet. Jeg bruker fortsatt Antabus og husker godt hva som skjedde da jeg sprakk, så dette gjør det enklere å la være. Jeg har nå en katt som har gjort livet enklere. Jeg har ikke vært deprimert en dag siden jeg fikk han :) 

Sollaug-Renate Evang sitt bilde.

 

- Til slutt vil jeg fortelle grunnen til at jeg er så åpen om dette. Jeg vil at folk bør tenke seg om før de drikker hvis de er deprimert. Jeg håper at denne historien kan hjelpe dere til å forstå hva alkoholen kan gjøre med folk.jeg håper også dette kan hjelpe noen som er i samme situasjon som meg, eller som jeg har vert. 

- Sollaug - 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sara-Linn

Sara-Linn

21, Trøgstad

hei! jeg er ei jente på 21 år, som bor i Trøgstad. jeg er veldig glad i å ta bilder, og er veldig glad i å filme også. jeg er glad i å blogge, så her kan det komme alt fra min hverdag, til et bibelvers, en vits og akkurat det jeg tenker på. dere vil også få høre mange sterke og tøffe historier fra både meg, og folk jeg har fått kontakt med, eller kjenner veldig godt. håper du liker bloggen min, og gi gjerne en kommentar ;) snakkes! :)

Kategorier

Arkiv