hits

kule innkjøp fra igår!

hei! tenkte jeg skulle vise dere det jeg kjøpte igår. jeg liker litt system på ting, så nå har jeg kjøpt meg noe lignene bullet journals

jeg digger denne! her skriver jeg opp hva slags mål jeg vil sette meg og nå er det for tiden å prøve å klare å blogge minst en gang om dagen. 

jeg elsker å lage lister! det tror jeg dere har skjønt for lenge siden :D her får jeg litt inspirasjon til å lage lister om meg selv da så dere får nok se noen av disse listene i løpet av disse 100 dagene. (er ikke sikkert jeg blir helt ferdig i løpet av 100 dager heller)

dette er en type inspirasjonsdagbok som jeg skal skrive i hver kveld. her skal jeg skrive hva som har skjedd i løpet av dagen, og hva jeg vil skal skje. 

disse var så kule at jeg bare måtte kjøpe dem! 

har du noen slike bøker? hva synes du om dem? har du noen tips til meg?

- Sara-Linn - 

Én kommentar

znippen

23.03.2018 kl.21:21

Så masse fint :D Feel free til å sjekke ut bloggen min og følge den :D

Skriv en ny kommentar

Sara-Linn

Sara-Linn

21, Trøgstad

hei! jeg er ei jente på 21 år, som bor i Trøgstad. jeg er veldig glad i å ta bilder, og er veldig glad i å filme også. jeg er glad i å blogge, så her kan det komme alt fra min hverdag, til et bibelvers, en vits og akkurat det jeg tenker på. dere vil også få høre mange sterke og tøffe historier fra både meg, og folk jeg har fått kontakt med, eller kjenner veldig godt. håper du liker bloggen min, og gi gjerne en kommentar ;) snakkes! :)

Kategorier

Arkiv