hits

etter operasjonen på hjørnetennene

Hei! i dag så tenkte jeg at jeg skulle legge ut noen ærlige bilder fra rett etter operasjonen på hjørnetennene mine. jeg mener det tok mellom 2 og 4 timer. jeg fikk beroligende som jeg la under tunga, og så åpnet dem opp overkjeven min, knakk hjørnetennene i flere biter så de fikk dem ut, og så sydde jeg 2 sting på hver side, så til sammen ble det 4 sting. 

sånn så jeg ut først. jeg kan ikke si at det var noe vondt, men jeg var så hoven at jeg syntes det var litt vanskeli å se. 

sollaug tulla litt med meg så jeg begynte å le. sånn så jeg ut da :D 

litt verandaleppe?

sånn så jeg ut etter at jeg hadde sovet i 2 timer... 

dette går jo ann å tulle med fordi jeg ser så rar ut,  men du kan si at jeg ikke var så høy i hatten når jeg våknet og følte meg helt boblete. det var egentlig veldig ekkelt, og skummelt. jeg var ikke mer enn 12 når jeg tok operasjonen tror jeg. de måtte ta dem ut fordi de ødela de andre tennene mine. nå har jeg bro i overkjeven, og jeg har kun 2 av mine originale tenner igjen oppe. senere får dere litt innblikk i hvordan det var når jeg fikk satt den inn, og i tillegg får dere se rønkenbilder, og så skal jeg skrive litt om tanker rundt inngrepene. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sara-Linn

Sara-Linn

21, Trøgstad

hei! jeg er ei jente på 21 år, som bor i Trøgstad. jeg er veldig glad i å ta bilder, og er veldig glad i å filme også. jeg er glad i å blogge, så her kan det komme alt fra min hverdag, til et bibelvers, en vits og akkurat det jeg tenker på. dere vil også få høre mange sterke og tøffe historier fra både meg, og folk jeg har fått kontakt med, eller kjenner veldig godt. håper du liker bloggen min, og gi gjerne en kommentar ;) snakkes! :)

Kategorier

Arkiv