hits

Brent meg på kokende vann + produkt anmeldelse

Jaja.. så ble det en sånn dag i dag.. skulle koke egg og så mistet jeg kjelen med kokende vann på hånda. Jeg må virkelig si at den mest smertefulle skaden man kan få... hvertfall som jeg synes. (Utenom tannverk da.) jeg fikk til å få blemmer på 3 fingre, og inni hånda. Det gjør fortsatt vondt og svir der det ikke er blemmer. Det mest smertefulle varte vel i rundt 5 timer, fram til jeg fant ut at jeg skulle ta vått gasbind å surre rundt hånda. Da forsvant noe av smertene, men så lenge det tørker så gjør det vondt igjen. Føles nesten ut som at jeg akkurat har brent meg igjen. Jaja sånt kan skje... klumsa!

Nå til produkt anmeldelse!

Dette er noe av det beste jeg har brukt noen gang! Vanligvis er håret mitt ekstremt ødelagt og tørt, men jeg har lagt merke til at de siste ukene har håret mitt bedret seg veldig! Det hadde sikkert funket bedre om jeg også hadde brukt shampoo og hårkur av samme merke i tillegg, men dette funker fortsatt for meg. Den lukter veldig rart når du ikke har tatt den i håret. Litt sånn gummi aktig? Men når du får den i håret og fått vasket ut lukter den fantastisk og du får en myk og deilig følelse av håret. Jeg vil veldig anbefale denne! Jeg gikk innom på frisøren og spurte hva jeg skulle gjøre, og jeg fikk beskjed om at håret mitt var såpass ødelagt at jeg måtte klippe det. Jeg har vurdert det, men etter at jeg har begynt å prøve ut alle de fantastiske hårproduktene mine, har det blitt så mye bedre! Jeg hadde aldri trodd at det skulle hjelpe med «alt det tullet» som de selger i butikkene og på dyre salonger, men tro meg det gjør det! Selvfølgelig må man tenke på hva man kjøper. Jeg har selv aldri hatt slike produkter som det jeg har nå. Jeg har alltid kjøpt billige produkter fra både first price og andre merker som ødelegger håret. Jeg er fornøyd med first price, men det er det eneste jeg synes er greit av hårprodukter som shampoo og balsam. Tidligere har jeg brukt produkter som har ødelagt håret mitt fullstendig men dette produktet funker!

Merke: tigi bed head recovery conditioner

Pris: nå 169 -, kr på blivakker

- husk å være forsiktig med kokende vann...

- Ha en fin dag <3

- Sara-Linn <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sara-Linn

Sara-Linn

21, Trøgstad

hei! jeg er ei jente på 21 år, som bor i Trøgstad. jeg er veldig glad i å ta bilder, og er veldig glad i å filme også. jeg er glad i å blogge, så her kan det komme alt fra min hverdag, til et bibelvers, en vits og akkurat det jeg tenker på. dere vil også få høre mange sterke og tøffe historier fra både meg, og folk jeg har fått kontakt med, eller kjenner veldig godt. håper du liker bloggen min, og gi gjerne en kommentar ;) snakkes! :)

Kategorier

Arkiv