hits

Oppdatering brannskader + bilder i går og i dag

Hei! Tenkte jeg skulle gi en liten oppdatering på hvordan det går med hånda, og litt bilder fra dagen i går og litt i dag. Vi reiste til Sverige litt etter ni i går, og kom hjem igjen rundt tre. I dag har jeg spist frokost og så gått tur med bajas. En fantastisk dag! Deilig å endelig kunne gå tur uten jakke! 15 grader stod det på gradestokken i dag :)

Dette er dagen før i går. Nå har jeg tatt på vaselin, og gjort det sterilt. Så jeg trengte heldigvis ikke sprekke noen blemmer for nå har huden trekt seg tilbake av seg selv, og smertene er snart borte <3

På vei til Sverige :)

Frokost i går :)

Tur med bajas i dag <3

Før jeg gikk tur så stakk han nesten av.. tester grenser den dusten der...

Jeg kan legge ut nye bilder av hånda om dere er interessert. Nå skal jeg ut og kose meg i det fine været, ta litt bilder, og vaske litt klær.

- Ha en fin dag <3

- Sara-Linn <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sara-Linn

Sara-Linn

21, Trøgstad

hei! jeg er ei jente på 21 år, som bor i Trøgstad. jeg er veldig glad i å ta bilder, og er veldig glad i å filme også. jeg er glad i å blogge, så her kan det komme alt fra min hverdag, til et bibelvers, en vits og akkurat det jeg tenker på. dere vil også få høre mange sterke og tøffe historier fra både meg, og folk jeg har fått kontakt med, eller kjenner veldig godt. håper du liker bloggen min, og gi gjerne en kommentar ;) snakkes! :)

Kategorier

Arkiv